MENU

Ontdek de herfst in Finland!

Magnus Finland Travel heeft de perfecte accommodaties gevonden in het Zuiden van Finland. Op vakantie met de rolstoel (hulpmiddel) en/of met de hond? Geen enkel probleem! Op slechts een uur rijden vanaf Helsinki; bevindt zich in het Nationaal Park Nuuksio ; de prachtige cottages van Hawkill resort.

Espoo de meest toegankelijke stad van Finland!

Sanne Kalmari van Visit Espoo heeft een blog geschreven over de toegankelijkheid van de cottages van Hawkhill en over de stad en activiteiten in Espoo met een rolstoel. Voor meer informatie over de toegangelijkheid over Hawkhill zie hier en meer over Espoo zie hier.


VertrekpuntAankomstpuntAfstand in kilometersAfstand in tijd uren (geschat)
UtrechtTravemünde5215,5
Helsinki havenHawkhill521

Voor meer informatie over de overtocht met finnlines; zie hier


In Villa Eino kan je maximaal met 4 personen verblijven en in Villa Maria met 6 personen. Zie “Kosten” onderaan deze pagina voor meer informatie en (eventuele) extra bijkomende kosten.

De vertrekdata voor deze reis zijn op zaterdag; van 7 september tot en met 26 oktober 2024. Ook in de herfstvakantie! De genoemde prijs geldt voor het gehele reisgezelschap en niet per persoon.

VertrekdatumVilla Maria Villa Eino
7 september 2024€2999,-€2249,-
14 september 2024€2999,-€2249,-
21 september 2024€2999,-€2249,-
28 september 2024€2999,-€2249,-
5 oktober 2024€2999,-€2249,-
12 oktober 2024€2999,-€2249,-
19 oktober 2024€2899,-€2219,-
26 oktober 2024€2899,-€2219,-
De prijzen zijn onder voorbehoud. Bij de aanvraag wordt er een persoonlijke offerte op maat samen gesteld.

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan voor deze fantastische herfstreis! Een volledige verzorgde familie vakantie voor iedereen in het Zuiden van Finland. Een unieke kans om met deze reis punten van je bucket-list af te strepen! Tijdens je verblijf kun je kiezen uit twee verschillende soorten accommodaties: Villa Maria en Villa Eino. Vermeld je voorkeur in het offerteformulier, of laat het veld leeg voor een voorstel voor beide accommodaties.

Zie voor meer informatie de pagina boekingsinformatie

Magnus Finland Travel staat voor je klaar! Neem contact op via de mail: info@magnusfinlandtravel of via whats-app: +31 6 12 68 50 34. Het is ook mogelijk om een videocall in te plannen!

Waar je verblijft

 

Luxe cottages nabij Helsinki, omringd door Nuuksio Nationaal Park

Na aankomst met de ferry in Helsinki; is het minder dan een uur rijden naar Hawkhill. Daar kan je genieten van een verblijf in een luxe cottage gelegen aan een prachtig meer, omringd door de serene natuur van het Nuuksio Nationaal Park. Elke cottage beschikt over een eigen tuin, strand en sauna, wat de perfecte gelegenheid biedt om te ontspannen en de rust van de natuur te ervaren.

Kindvriendelijke faciliteiten

Hawkhill verwelkomt kinderen met open armen! Er is binnen- en buitenspeelgoed beschikbaar, en op aanvraag kunnen we een kinderstoel en bedje regelen.

Eigen Finse grillhut (Kota)

Ervaar de typisch Finse traditie van buiten koken bij je eigen grillhut (kota). Hier kun je ’s avonds genieten van een knisperend kampvuur, worstjes grillen, pannenkoeken bakken of koffie zetten. De grillhut biedt ruimte aan maximaal 8 personen.

Privéstrand en steiger het hele jaar door

Je hebt toegang tot een privéstrand, steiger en roeiboot, allemaal inbegrepen in de prijs. In de zomer kun je heerlijk zwemmen in het meer, en in de winter wacht een unieke ervaring: ijszwemmen na een warme saunasessie!

Rolstoeltoegankelijkheid

De cottages zijn aangepast voor rolstoelgebruikers, hoewel de WC mogelijk wat krap kan zijn. Voor rolstoelgebruikers raden we aan vooraf contact op te nemen met Magnus Finland Travel, zodat we de nodige voorzieningen kunnen bevestigen en specifieke informatie kunnen verstrekken.

Kies uit twee type cottages

Villa Eino (4-persoons)

Deze traditionele Finse blokhut is met de hand gebouwd door de vader van de huidige eigenaren, in de authentieke Finse stijl. Hoewel volledig gerenoveerd, zijn de originele elementen prachtig behouden gebleven.

De gelijkvloerse cottage heeft twee slaapkamers, een aparte WC, een grote volledig ingerichte keuken, en een handgemaakte privé sauna.


Buiten geniet je van een groot overdekt terras en een buitengrill met uitzicht over het meer.


Villa Maria (6-persoons)

Villa Maria is een moderne cottage die echt opvalt. Deze villa aan het meer biedt een adembenemend uitzicht op het omringende landschap van ruige kliffen en groene bossen.

De gelijkvloerse cottage beschikt over twee slaapkamers, met de mogelijkheid om een bedbank bij te plaatsen. De ruime woonkamer en open keuken laten je het hele jaar door genieten van het prachtige uitzicht.

Daarnaast is er een aparte WC, een volledig uitgeruste keuken, en een privé sauna met uitzicht op het meer. Ook hier is er een groot overdekt terras en een buitengrill aanwezig.

Daarnaast is er een aparte WC, een volledig uitgeruste keuken, en een privé sauna met uitzicht op het meer. Ook hier is er een groot overdekt terras en een buitengrill aanwezig.


Faciliteiten op het terrein

Bij je eigen cottage kun je genieten van een privé sauna, een grillhut en een roeiboot.

Hawkhill ligt aan de rand van het Nuuksio Nationaal Park, waardoor je de perfecte gelegenheid hebt om te vissen, bessen en paddenstoelen te plukken, en prachtige wandelingen te maken.

Centraal op het terrein is er een service waar je tijdens je verblijf gratis diverse items kunt lenen:

  • Visuitrusting
  • Wandelstokken
  • Aquajogginggordel
  • Yogamat
  • Bessenplukker
  • Emmers voor bessen en paddenstoelen
  • Pannenkoekenpan en kampvuurketel
  • Pétanquesets (elke cottage heeft een mölkky-spel en sommige hebben ook een dartbord)
  • Badmintonrackets en shuttles
  • Sledes (in de winterperiode)
  • Zwembandjes en kinderreddingsvesten in verschillende maten (voor volwassenen zijn reddingsvesten beschikbaar in je cottage)

Boven op de Haukkamäki-heuvel vind je schommels die vrij te gebruiken zijn voor bezoekers. Daarnaast kun je diverse items huren, zoals fatbikes, stand-up paddleboards en sneeuwschoenen.

Aanvraag tot offerte
Het aanvragen van een offerte op de website is geheel vrijblijvend!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Reisgegevens
2Persoonlijke gegevens
Geselecteerde waarde: 1
Kinderen 3-15 jaar
Kind 0-2 jaar
Huisdier mee op reis (hiervoor kan een toeslag gelden)