MENU

Voor het huren van een camper geldt dat de hoofdboeker minimaal 19 jaar oud is en minimaal 1 jaar een geldig rijbewijs in bezit heeft.

Elke camper beschikt over de volgende standaarduitrusting:

  • Koelkast en vriezer
  • Gasfornuis
  • Keukengerei
  • Airconditioning in de bestuurderscabine
  • Navigatiesysteem
  • Nivelleringsblokken voor het voertuig
  • Elektriciteitskabel
  • Douche
  • Waterslang/kannetje
  • Toilet cassette
  • Tanks voor schoon en grijs water
  • Raamjaloezieën en muggennetten
  • Luifel
  • Winteruitrusting*
  • Instructieboekje
  • EHBO-kit
  • Reparatieset voor directe bandenreparatie
  • Schoonmaakset
  • Achteruitrijcamera
  • USB-aansluitingen in het woongedeelte van de camper
  • Brand-/rookmelder

De winteruitrusting omvat winterbanden, een sneeuwschep, een ijskrabber, een sneeuwborstel en slotolie. De uitrusting wordt alleen geleverd als de weersomstandigheden dit vereisen tijdens de huurperiode.

  • Koffiezetapparaat (€20,- gehele verblijf)
  • BBQ set €45,- (Kolenbarbecue, kolen, aanmaakvloeistof en lucifers of aansteker)
  • Camping set €50,- (de set omvat 1x tafel en stoelen voor alle passagiers)
  • Eindschoonmaak verplicht bij huisdieren! €250,- per verblijf

Een kind met een lengte lager dan 135 cm moet tijdens het reizen in een gecertificeerd veiligheidsvoorziening zitten. Echter, kinderen jonger dan 3 jaar moeten altijd reizen in een babyzitje. Een kinderzitje is een wettelijke vereiste in de meeste bestemmingen van Touring Cars, en de stoelen die worden verhuurd door Touring Cars zijn geschikt voor huurcampers.

De kosten hiervoor zijn €40,- per kinderzitje.

Het is mogelijk om een huisdier mee te nemen in de camper. Hiervoor geldt wel de verplichte eindschoonmaak.

  • Onbeperkte kilometers
  • Verplichte aansprakelijkheidsverzekering
  • Voorafgaande schoonmaak van exterieur en interieur voor verhuur
  • Technische controle bij start verhuurperiode
  • Luchthaventransfer naar ophaallocatie camper
  • Persoonlijke instructie met de camper
  • 24/7 telefoonnummer voor pechhulp
  • Vakantiegidsen en informatieve brochures.

Small (2 personen)

Deze camper in de categorie ‘Small’ is de meest populaire keuze voor vakanties van twee personen. Het is de perfecte keuze voor een stel dat een privévakantie vol ervaringen plant. Met een compacte camper is het gemakkelijk om op smalle schilderachtige routes te rijden, evenals in stedelijke straten.

Het interieur van deze categorie is ontworpen voor twee personen. Deze categorie heeft slaapvoorzieningen voor twee aan de achterzijde van het voertuig en een ruime eethoek aan de voorzijde van het voertuig. Ook omvat deze categorie een ultramoderne badkamer en volledig uitgeruste kookfaciliteiten.

Medium ( 4 personen)

Deze categorie huurcampers is waarschijnlijk de meest veelzijdige. Het biedt een vijfsterren thuisbasis die je gemakkelijk naar de meest afgelegen locaties kunt meenemen. Het is de perfecte huurcamper om de kusten van de Noordelijke IJszee te verkennen, evenals om door de witgekalkte dorpjes in Zuid-Spanje te rijden. Deze categorie biedt plaats aan maximaal 4 personen en beschikt over uitstekende opslagfaciliteiten.

Middelgrote huurcampers zijn allemaal prachtige half-geïntegreerde modellen. Dankzij de grootte is deze categorie geschikt voor zowel stedelijke straten als landelijke schilderachtige routes.

Family (5 personen)

Familiecategorie huurcampers zijn speciaal ontworpen met kinderen in gedachten: het hele gezin kan genieten van extra eetruimte en kinderen zijn dol op het stapelbed aan de achterkant van de camper. Daarnaast is er een royaal voorbed/uitklapbed en een tweepersoonsbed dat in een handomdraai kan worden gemaakt van het zitgedeelte in het midden van de camper. Reizen in een huurcamper uit de Familiecategorie is leuk. De kinderen kunnen spelen in het zitgedeelte terwijl ze veilig zijn vastgemaakt met de driepuntsgordels en genieten van de verplichte snacks die vanuit de voorstoelen worden doorgegeven. Voertuigen uit deze categorie zijn half-geïntegreerd of hebben een alkooftype.

Let op!

Werkelijke camperhuurvoertuigen kunnen afwijken van foto’s en illustraties. Dit betekent dat voertuigdetails zoals bedafmetingen kunnen variëren. Touring Cars behoudt zich het recht voor specificaties te wijzigen en/of een soortgelijk of hoger klasse voertuig te leveren voor de geadverteerde prijs zonder voorafgaande kennisgeving.

  • Dekbedden en kussens ;
  • Linnenpakket;
  • Essential pakket  (toiletchemicaliën, één extra bestuurder en één vooraf betaalde gasfles).

– Brandstof (DIESEL) is niet inbegrepen in de prijs. De dieseltank is vol bij het ophalen en moet vol worden teruggebracht. Klanten kunnen ervoor kiezen om een bijtankdienst aan te schaffen als ze het voertuig met een niet-gevulde dieseltank willen retourneren.

– Gas is niet inbegrepen in de prijs. Beide flessen zijn vol bij het ophalen en we rekenen voor elke gebruikte fles. Er worden geen kosten in rekening gebracht als de flessen vol worden teruggebracht. Gasflessen kunnen ook vooraf worden aangeschaft.

– Dekbedden en kussens maken geen deel uit van de standaarduitrusting maar kunnen apart worden gehuurd.

– Parkeren bij ons depot is afhankelijk van beschikbaarheid en er kunnen extra kosten van toepassing zijn.

1. INLEIDING

Het Touring Cars™ franchisenetwerk van onafhankelijke verhuurbedrijven (ieder een “Verhuurbedrijf”) opereert op een gemeenschappelijk platform dat wordt geleverd door TC Rent Ltd. via welke dergelijke Verhuurbedrijven hun voertuigverhuurproducten en gerelateerde diensten kunnen adverteren, verkopen, promoten en aanbieden aan individuen of rechtspersonen als eindklanten (ieder een “Klant”).

Door gebruik te maken van dit platform voor het reserveren van een voertuig, of door een voertuigreservering te maken via een andere geautoriseerde tussenpersoon of agent van Touring Cars™, treedt de Klant rechtstreeks in een directe contractuele relatie alleen met het Verhuurbedrijf dat als dienstverlener is geïdentificeerd, ongeacht de wijze van het bestellen van het voertuig (“Verhuurovereenkomst”). Deze Algemene Voorwaarden (“Algemene Voorwaarden”) zijn van toepassing op elke Verhuurovereenkomst.

TC Rent Ltd. treedt alleen op als tussenpersoon tussen Klant en Verhuurbedrijf, waarbij de relevante gegevens van de reservering van de Klant aan het Verhuurbedrijf worden doorgegeven en de Klant een bevestigingse-mail ontvangt namens en voor rekening van het Verhuurbedrijf. TC Rent Ltd. (her)verkoopt, verhuurt of biedt geen enkel reisproduct of service aan.

2. OVERDRACHT VAN HET VOERTUIG

De individuele Klant (of de persoon die het voertuig dat wordt gehuurd gebruikt als vertegenwoordiger van een Klant die een rechtspersoon is), moet een geldig rijbewijs hebben, voldoende rijvaardigheid voor de omstandigheden, de vereiste rijervaring zoals gedefinieerd door het Verhuurbedrijf en de minimumleeftijd van de bestuurder die door het Verhuurbedrijf is vereist.

Het Verhuurbedrijf zal het voertuig aan de Klant overhandigen in werkende staat en in overeenstemming met de geldende wetten op de afgesproken plaats en tijd. Het gehuurde voertuig is geïnspecteerd door het Verhuurbedrijf of diens partner voordat het aan de Klant wordt overhandigd. De Klant dient echter ook het voertuig te inspecteren in verband met de overdracht van het voertuig om eventuele potentiële schade of gebreken die al aanwezig zijn in het voertuig vast te stellen.

Eventuele schade of gebreken moeten onmiddellijk aan het Verhuurbedrijf worden gemeld en worden gemarkeerd op het schaderapport voordat het voertuig het verhuurstation verlaat. Verzekeringsinformatie en eigen risico’s worden aan de Klant gepresenteerd, en de Klant moet extra eigen risicovermindering optioneel accepteren of weigeren. De Klant is voorgelicht en accepteert de beperkingen en beperkingen met betrekking tot het geselecteerde eigen risico / extra bescherming.

3. GEBRUIK VAN HET VOERTUIG TIJDENS DE HUUR

De Klant dient voor het voertuig te zorgen zoals een zorgvuldig persoon voor zijn of haar eigen auto zorgt, en speciale zorgvuldigheid en voorzichtigheid te betrachten tijdens het rijden. De Klant dient het voertuig alleen te gebruiken op de manier waarvoor het normaal gesproken bedoeld is. Gedurende de huurperiode dient de Klant normaal toezicht te houden op de staat van het voertuig, zoals bandenspanning en voldoende olie- en andere vloeistofniveaus. De Klant is verboden om olie, vloeistoffen of andere stoffen toe te voegen zonder het Verhuurbedrijf te raadplegen. Wanneer het voertuig zelfs maar even geparkeerd staat, dient het altijd op slot te worden gedaan.

De Klant dient zelf het voertuig te besturen. Hij of zij mag het voertuig niet aan andere personen ter beschikking stellen voor hun gebruik, zonder dat hiervoor expliciete toestemming is genoteerd in de Verhuurovereenkomst. Het vervoeren van meer dan het gespecificeerde aantal passagiers is tegen de wet en zal een schending van de Verhuurovereenkomst zijn.

De Klant dient de persoon aan wie hij of zij het huurobject ter beschikking stelt, binnen de scope van de Verhuurovereenkomst, te informeren over de inhoud van de Verhuurovereenkomst, inclusief de inhoud van deze Algemene Voorwaarden. Het gebruik van het Voertuig voor illegale doeleinden, zoals slepen, wedstrijden of trainingen hiervoor, educatief rijden of rijden op ijs, is verboden.

Het oversteken van de landsgrens van de locatie van het ophalen van het voertuig met het voertuig is verboden zonder toestemming van het Verhuurbedrijf. Roken in het voertuig is verboden en het vervoer van huisdieren in het voertuig vereist

Algemene Verhuurvoorwaarden

> Motorhome Categorieën

> Essentiële Informatie

aanvullende toestemming van het Verhuurbedrijf.

De Klant is altijd volledig aansprakelijk voor eventuele parkeerkosten en boetes, kosten van particuliere parkeercontrole, boetes voor overbelasting, ter plekke opgelegde boetes, boetes voor te hard rijden of andere verkeersovertredingen of -overtredingen, tolwegen en congestiebelastingen veroorzaakt door het gebruik van het voertuig tijdens de huurperiode, tenzij anders vermeld. Het Verhuurbedrijf behoudt zich het recht voor om de creditcard van de Klant te belasten voor dergelijke kosten en heffingen, of de kosten die door de Klant zijn veroorzaakt. Er wordt een extra administratieve vergoeding in rekening gebracht voor elke heffing. De waarde van de administratieve vergoeding wordt vermeld op de prijslijst van het kantoor.

De Klant is in elk geval verantwoordelijk voor het vergoeden van kosten als de creditcardbetaling niet slaagt. Door de Verhuurovereenkomst te ondertekenen, machtigt de Klant het Verhuurbedrijf om zijn of haar identificatiegegevens aan de autoriteiten bekend te maken voor het opleggen van de eerdergenoemde kosten.

De Klant dient te betalen voor het gebruikte brandstof. Het type brandstof dat in het voertuig moet worden gebruikt, moet worden vermeld in de Verhuurovereenkomst en/of de registratie van het voertuig. De Klant is volledig aansprakelijk voor eventuele schade aan het voertuig veroorzaakt door het vullen van de tank met of het gebruik van brandstof van onjuiste kwaliteit. Als de Klant het voertuig terugbrengt met een gedeeltelijk gevulde tank, heeft het Verhuurbedrijf het recht om te rekenen voor de ontbrekende brandstof en de mogelijke bijvulvergoeding tegen de prijs die is aangegeven in de Verhuurovereenkomst of prijslijst.

4. AANSPRAKELIJKHEID VAN DE KLANT VOOR HET VOERTUIG EN DE ACCESSOIRES

De Klant zal het Verhuurbedrijf vrijwaren voor alle schade aan en verlies van het voertuig en zijn accessoires tijdens de huurperiode en, als vergoeding voor buitenbedrijfstelling, de huur betalen volgens de overeenkomst gedurende de reparatie van het voertuig voor een maximum van dertig (30) dagen. De aansprakelijkheid van de Klant is echter beperkt tot het basis eigen risico zoals gespecificeerd in de Verhuurovereenkomst. Het basis eigen risico wordt afzonderlijk in rekening gebracht voor elke schade of verlies. Het basis eigen risico kan worden verlaagd door een aanvullende vergoeding die afzonderlijk is overeengekomen in de Verhuurovereenkomst.

De Klant zal het Verhuurbedrijf volledig vrijwaren voor schade, zonder enige beperking van het eigen risico, indien de schade is veroorzaakt of opgelopen op een van de volgende manieren: overmatige belasting, roken in het voertuig, schade aan het interieur van het voertuig, rijden met over- of onderdrukte banden, verlies van sleutels, gebruik van brandstof van verkeerde kwaliteit, schade door zandstormen, schade door sneeuw als aangegeven door borden, rijden door te nauwe ruimtes gezien de grootte van het voertuig, rijden op wegen of in gebieden in slechte staat of ander nalatig of incorrect gebruik van het voertuig. Bovendien is het ten strengste verboden om het voertuig te besturen wanneer de windsnelheid meer dan 15 meter per seconde bedraagt. De Klant is ook verantwoordelijk voor het controleren van de weersomstandigheden en de voorspelling op dagelijkse basis. De Klant stemt ermee in dat hij/zij alle benodigde informatie heeft ontvangen over hoe de weersomstandigheden te controleren op elk moment. Als de Klant deze voorwaarde schendt en het voertuig wordt beschadigd in deze omstandigheden, is de verzekeringsdekking NIET geldig voor het voertuig. Elke windwaarschuwing van het Verhuurbedrijf beperkt niet de aansprakelijkheid van de Klant.

De volledige vrijwaringsaansprakelijkheid van de Klant heeft altijd betrekking op schade die direct of indirect is veroorzaakt door crimineel gedrag van de Klant, het gebruik van het voertuig onder invloed van alcohol of andere bedwelmende stoffen of andere schendingen van de voorwaarden van de Verhuurovereenkomst die opzettelijk of door grove nalatigheid zijn veroorzaakt. De Klant zal het Verhuurbedrijf vrijwaren voor schoonmaakkosten als gevolg van buitensporige vervuiling van het voertuig. De Klant wordt vrijgesteld van zijn of haar aansprakelijkheid jegens het Verhuurbedrijf met betrekking tot het eigen risico, ook als het Verhuurbedrijf volledige vrijwaring ontvangt van een potentiële derde partij die de schade heeft veroorzaakt of zijn of haar verzekeringsmaatschappij.

5. PROCEDURE IN GEVAL VAN SCHADE AAN OF STORING VAN HET VOERTUIG

De Klant dient het Verhuurbedrijf onmiddellijk op de hoogte te stellen van eventuele gebreken aan of schade aan het voertuig tijdens de huurperiode. Schades die binnen in het voertuig plaatsvinden, zijn niet van toepassing op het eigen risico. Als de Klant de optionele Ruit- en Bandbescherming heeft aangeschaft, houdt het Verhuurbedrijf de Klant niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan de banden of ruit van het voertuig. Ruit- en Bandbescherming biedt bescherming voor één schade aan de voorruit of band. Voor tweede of meer schades zijn de kosten volgens normale prijzen. Elke overtreding met

 betrekking tot het voertuig, verkeersongevallen en persoonlijk letsel of dierenleed moeten ook altijd aan de politie worden gemeld. In een situatie van schade dient de Klant altijd een schriftelijk schaderapport in te vullen en in te dienen bij het Verhuurbedrijf. De Klant zal volledige compensatie betalen voor de schade als de Klant nalaat een schriftelijk schaderapport in te vullen. De Klant is volledig aansprakelijk voor alle schade die voortvloeit uit het nalaten van voornoemde rapporten.

Het Verhuurbedrijf is aansprakelijk voor een technisch defect dat optreedt in het voertuig tijdens de huurperiode dat niet te wijten is aan een operationele fout of nalatigheid van de Klant. Mits het defect of de fout binnen de aansprakelijkheid van het Verhuurbedrijf valt, noodzakelijk is voor voortgezet rijden en toestemming voor reparatie is verleend door het Verhuurbedrijf, heeft de Klant recht op een volledige terugbetaling van de reparatiekosten die zijn betaald aan de externe reparatiewerkplaats voor dit specifieke defect of fout.

Een ontvangstbewijs voor het uitgevoerde reparatiewerk en de gedane betaling dient te worden ingediend bij het Verhuurbedrijf. In het geval dat het voertuig 24 uur of langer in reparatie staat door een storing, zonder enige schuld van de Klant, is de verantwoordelijkheid van het Verhuurbedrijf jegens de Klant beperkt tot een terugbetaling van een dagtarief of een gedeelte daarvan. De Klant is verplicht het voertuig naar de dichtstbijzijnde reparatielocatie te brengen die is vermeld door het Verhuurbedrijf. Een dagelijkse terugbetaling wordt alleen uitgegeven voor de dagen waarop het voertuig stil staat door geen fout van de Klant. De verzekeringspolis en de eigen risico’s zijn onderhevig aan verkeersongevallen en schade aan het voertuig, vergoedbaar door de verkeersverzekering alleen. Geen enkele polis is van toepassing op schade veroorzaakt door onjuist gebruik van het voertuig.

6. BETALING VAN DE HUUR

Tenzij een andere betalingsmethode is overeengekomen, betaalt de Klant de huur volgens de Verhuurovereenkomst met eventuele extra kosten met zijn of haar betaalkaart. Al bij het aangaan van de Verhuurovereenkomst keurt de Klant de vooraf opgestelde eindberekening voor de huur goed zonder deze persoonlijk te ondertekenen.

In verband met de huur heeft het Verhuurbedrijf het recht om een voorlopige bevestiging te maken voor de betaalkaart van de Klant voor het bedrag dat overeenkomt met de geschatte eindhuur en mogelijke andere kosten, waarmee het Verhuurbedrijf ervoor zorgt dat de betaalkaartrekening van de Klant voldoende saldo heeft en dat de betaalkaart geldig is.

Het Verhuurbedrijf heeft het recht om extra kosten van de creditcard van de Klant in rekening te brengen, zoals gespecificeerd in de Verhuurovereenkomst, naast de huur volgens de Verhuurovereenkomst: het basis eigen risico volgens de Verhuurovereenkomst, brandstofkosten, huur- en verlengingskosten van de huurperiode, ophaal- en bezorgkosten van het voertuig, evenals parkeerboetes, kosten van privéparkeercontrole, ter plaatse opgelegde boetes, boetes, wegentol, congestieheffingen en overbelastingboetes veroorzaakt door het gebruik van het voertuig tijdens de huurperiode, en andere vergelijkbare kosten met hun administratieve kosten.

Als de rechtspersoon die in de Verhuurovereenkomst als Klant wordt vermeld, niet bereid of in staat is om de huur te betalen, is de persoon die de Verhuurovereenkomst namens deze Klant ondertekent persoonlijk aansprakelijk voor de huur en de mogelijke extra kosten volgens deze voorwaarden met betrekking tot de huur. Bovendien heeft het Verhuurbedrijf het recht om, indien nodig, twee (2) creditcards van de Klant te eisen als borg voor de kosten die voortvloeien uit de huur.

7. AANSPRAKELIJKHEID VAN HET VERHUURBEDRIJF VOOR EEN DEFECT AAN HET VOERTUIG EN VERTRAGING

Indien er tijdens de huurperiode een technisch defect of ander gebrek optreedt aan het voertuig waarvoor de Klant niet aansprakelijk is volgens de Verhuurovereenkomst en deze Algemene Voorwaarden, kan de Klant eisen dat het Verhuurbedrijf het defect repareert of een prijsverlaging toekent die overeenkomt met het defect. Het Verhuurbedrijf behoudt zich 24 uur de tijd om het defect te verhelpen en claims op compensatie door de Klant kunnen worden afgewezen als het Verhuurbedrijf het defect heeft verholpen binnen 24 uur nadat het daarover informatie heeft ontvangen.

Indien het Verhuurbedrijf het voertuig niet kan overhandigen voor gebruik aan de Klant volgens de voorwaarden van de Verhuurovereenkomst, heeft de Klant het recht op vergoeding van alle redelijke directe kosten die door de Klant zijn gemaakt als gevolg van de vertraging. Eventuele claims op compensatie op basis van een defect waarvoor het Verhuurbedrijf niet verantwoordelijk is, of die niet aan het Verhuurbedrijf zijn gemeld vóór het sluiten van de Verhuurovereenkomst, worden hierbij uitgesloten. Eventuele gebreken aan het voertuig, zijn uitrusting of gehuurde items die worden ontdekt na de overdracht van het voertuig, moeten zo snel mogelijk worden gemeld aan het Verhuurbedrijf zodra ze worden ontdekt. Het Verhuurbedrijf behoudt zich het recht voor om elk verzoek om compensatie af te wijzen als de Klant het Verhuurbedrijf niet op de hoogte stelt van eventuele gebreken vóór de afgesproken retourdatum van het voertuig.

8. TERUGGAVE VAN HET VOERTUIG BIJ HET VERSTRIJKEN VAN DE HUURPERIODE

De Klant dient het voertuig met al zijn accessoires terug te brengen naar de overeengekomen plaats bij het verstrijken van de huurperiode. De retourtijden kunnen tijdens de huurperiode niet worden gewijzigd zonder goedkeuring van het Verhuurbedrijf. De huurperiode verstrijkt wanneer het voertuig met zijn sleutels is teruggebracht naar het Verhuurbedrijf of wanneer het Verhuurbedrijf een melding heeft ontvangen van de Klant waarin staat dat het voertuig is teruggebracht naar een door het Verhuurbedrijf goedgekeurde plaats. Indien het voertuig niet op deze manier is teruggebracht en er geen verlenging van de huurperiode is overeengekomen die verifieerbaar is, kan het Verhuurbedrijf de politie informeren over de kwestie. Het Verhuurbedrijf heeft het recht om de volledige huurprijs van de Klant in rekening te brengen voor de duur van eventuele vertragingen bij het terugbrengen en vergoeding te vragen voor eventueel extra werk dat aan het Verhuurbedrijf is veroorzaakt en andere economische verliezen met betrekking tot de kwestie. Tenzij anders overeengekomen, moet het voertuig worden teruggebracht met een volle tank brandstof.

Het Verhuurbedrijf is niet verantwoordelijk voor eigendommen die door de Klant in het voertuig zijn achtergelaten op het moment van terugkeer.

9. NAZORG NA DE HUURPERIODE

De Klant verplicht zich tot een nazorg na de huurperiode, indien het voertuig niet wordt teruggebracht volgens het afgesproken tijdstip voor het inleveren zoals overeengekomen in de Verhuurovereenkomst, of indien een nazorg na de huurperiode afzonderlijk is overeengekomen met het Verhuurbedrijf. Indien er een nazorg na de huurperiode wordt uitgevoerd, geeft de Klant het Verhuurbedrijf het recht om hun creditcard te belasten voor: alle schade veroorzaakt aan het voertuig tijdens de huurperiode, brandstoftoeslagen, alle ontbrekende items of apparatuur.

De Klant stemt ermee in dat deze kosten in rekening worden gebracht, zonder dat zij aanwezig zijn om deze kosten te bevestigen. In geval van een belasting, zal het Verhuurbedrijf alle gerelateerde documenten van de belasting elektronisch aan de Klant leveren. Indien de creditcard niet kan worden belast voor de opgelopen kosten, ontheft dit de Klant niet van de verplichting om de genoemde kosten te betalen. Een nazorg na de huurperiode wordt ook gebruikt in het geval van een enkele reis naar een locatie die geen permanente Touring Cars™ verhuurstation heeft. De verantwoordelijkheid van de Klant voor het voertuig blijft tijdens de nazorg na de huurperiode totdat het verhuurstation de teruggestuurde staat van het voertuig met de Klant heeft gecontroleerd en bevestigd.

10. TERUGGAVE VAN HET VOERTUIG VOOR HET VERSTRIJKEN VAN DE HUURPERIODE

Indien de Klant het voertuig terugbrengt voor het verstrijken van de huurperiode, wordt de huurprijs bepaald volgens de gebruikte huurperiode op de prijscriteria volgens de Verhuurovereenkomst. Als het voertuig onder speciale voorwaarden is verhuurd, kan een vroegtijdige terugkeer van het voertuig leiden tot een wijziging in het type prijslijst en daardoor een wijziging in de dagelijkse huurprijs.

In het geval van vooraf betaalde huurcontracten, verplicht een vroegtijdige terugkeer van het voertuig het Verhuurbedrijf niet om de vooruitbetaalde huur aan de Klant terug te betalen.

11. ANNULERING VAN DE OVEREENKOMST

Het Verhuurbedrijf heeft het recht om de Verhuurovereenkomst met onmiddellijke ingang te annuleren indien blijkt dat de Klant materieel inbreuk maakt op de voorwaarden van de Verhuurovereenkomst. In dat geval dient de Klant het voertuig onmiddellijk met al zijn accessoires terug te brengen naar de overeengekomen plaats van teruggave.

Elke partij kan de Verhuurovereenkomst annuleren indien het voertuig wordt gestolen of een storing die het gebruik van het voertuig verhindert en waarvoor het Verhuurbedrijf aansprakelijk is, zich in het voertuig ontwikkelt en het Verhuurbedrijf niet binnen een redelijke termijn na de melding een vervangend voertuig levert.

12. GESCHILLEN BETREFFENDE DE VERHUUR OVEREENKOMST

Elk geschil betreffende de Verhuurovereenkomst wordt in eerste instantie opgelost door onderhandelingen. Indien het geschil ter beslissing aan de rechtbank wordt voorgelegd, wordt de kwestie opgelost door de rechtbank van de woonplaats van het Verhuurbedrijf of, in het geval van consumentengeschillen, door een andere wettelijke rechtbank van eerste aanleg.

13. ELEKTRONISCHE TRACERING

Alle voertuigen zijn uitgerust met elektronische volgapparatuur.

14. PERSOONSGEGEVENS VAN DE KLANT EN BESTUURDERS

Het Verhuurbedrijf verzamelt persoonlijke gegevens die u vrijwillig verstrekt. De Klant en alle bestuurders van het voertuig stemmen ermee in dat het Verhuurbedrijf persoonlijke gegevens opslaat. Het Verhuurbedrijf zal deze informatie niet doorgeven aan een ander bedrijf buiten het Touring Cars™ franchise-netwerk of Verhuurbedrijven anders dan de verzekeraar van het Verhuurbedrijf en autoriteiten die verantwoordelijk zijn voor verkeers-, parkeer-, weg- of andere overtredingen. Zie ons privacybeleid voor verdere informatie.