MENU

Informatie over de overtocht.

Vertrektijd: 02.00 uur

Inchecktijd: tussen 20.30 en 24.00 uur.

Aankomsttijd Helsinki: dag later, 9.00 uur (lokale tijd)

Adres: Skandinavienkai.Zum Hafenplatz 1, 23570 Travemünde

Vertrektijd:15.00 uur (lokale tijd)

Inchecktijd: tussen 12.30 en 14.00 uur (lokale tijd)

Aankomsttijd Travemünde: 21.00 uur

Adres: Vuosaaren satama, Hansaterminaali, Seilorinkatu 5, 00980 Helsinki

Het voertuig mag maximaal 6 meter lang en 2,10 meter hoog zijn. Bij de haven is er een oplaadpunt beschikbaar voor elektrische auto’s. Indien je auto groter is; camper, aanhanger etc. neem dan contact met ons op voor de tarieven en mogelijkheden.

De hut is inclusief bedlinnen, toilet met douche, air conditioning en een tv. 2 beneden bedden en 1/2 bedden die naar beneden geklapt kunnen worden (met trapje te bereiken).

De standaard (binnen) hut is geschikt voor maximaal 4 personen. Een babybedje is mogelijk op aanvraag. Toeslag voor een buiten hut is €100,- voor de gehele reis.

Indien je met een groter reisgezelschap reist of kiest voor meer comfort; is het mogelijk een extra hut bij te boeken of te kiezen voor de Junior of Owner’s suite. Neem dan contact met ons op voor de tarieven en mogelijkheden.

Het is mogelijk om maximaal 2 huisdieren mee te nemen aan boord. Aan boord van Finnlines zijn er hutten die geschikt zijn voor huisdieren. Aan dek zijn er mogelijkheden om uw hond uit te laten. Het standaard extra tarief hiervoor is €140,- per huisdier voor de gehele overtocht. In het aanvraagformulier kan je aangeven dat er een huisdier in je gezelschap meereist. Voor meer informatie zie hier (https://www.finnlines.com/passengers/good-to-know/travelling-with-pets/).

Aan boord kan je gebruik maken van de volgende faciliteiten:

  • Welness ruimte met sauna en jacuzzi (mannen/vrouwen van elkaar gescheiden)
  • Salor shop (Taxfree)
  • Kids corner met ballenbak
  • Massage (tegen bijbetaling)
  • Livemuziek in bar Navigare

Tijdens de overtocht kan je terecht in Star café en/of in de bar en bistro Navigare. Tevens beschikt de ferry over het buffet restaurant Mare Balticum. Het is mogelijk om vooraf hiervoor te reserveren. Bij het buffet zit standaard water, melk, sap, koffie en thee bij de prijs inbegrepen. Bij diner superior is dit inclusief bier, wijn en frisdrank.

Overtocht Travemünde – Helsinki: 1x brunch, 1x diner Superior (inclusief bier/wijn en fris), 1x ontbijt

Overtocht Helsinki – Travemünde: 1x diner Superior (inclusief bier/wijn en fris), 1x brunch, 1x diner

Leeftijdper persoon
Volwassene€ 172
12-17 jaar€ 126
6-12 jaar€ 84
<6 jaarGratis
de genoemde prijs is voor de retour overtocht / gehele reis

Voor meer informatie en vragen over de overtocht met Finnlines; kan je hier (https://www.finnlines.com/passengers/good-to-know/) een overzicht vinden van de meest gestelde vragen.