MENU

Griezelen in de herfstvakantie, beleef Halloween in Zuid-Finland!

Halloween beleven in Finland? Jazeker! Elk jaar in oktober vindt er in Salo het Pumpkin-festival plaats! In het donker van de nacht; verlicht door pompoenen en duistere poppen; worden spannende en griezelige volkslegendes van Finland verteld. En wie weet, spot je ook nog het Noorderlicht.

Reisinformatie

  • 8
  • Vertrekdagen: 19 oktober 2024 en 26 oktober 2024
  • 2 volwassenen en 2 kinderen tot en met 16 jaar
  • Zuid-Finse Lakeland
  • accommodatie, zonder ontbijt met mogelijkheid tot zelfstandig koken
  • ja

En dit jaar kan jij er bij zijn!

Magnus Finland Travel heeft een unieke aanbieding. Beleef zowel Halloween als Finland in de meest prachtige herfstkleuren. Stap aan boord van de ferry van Finnlines voor deze onvergetelijke 8-daagse reis! Vertrek mogelijk op twee zaterdagen: 19 en 26 oktober 2024.

credits foto’s: Visit Finland, fotograaf: Kurpitsaviikot


VertrekpuntAankomstpuntAfstand in kilometersAfstand in tijd uren (geschat)
UtrechtTravemünde5215,5
Helsinki havenMathilde villa1622
Zie overzicht bestemming en activiteiten voor tips in de omgeving

Voor meer informatie over de overtocht met Finnlines; zie hier


De vaste vertrekdata voor deze reis zijn: (zaterdag) 19 oktober 2024 en (zaterdag) 26 oktober 2024.

De vaste prijs voor deze reis is €1800,- voor de gehele week. Deze prijs is voor het gehele gezelschap en niet per persoon. Per accommodatie / reis kunnen er maximaal 4 personen mee. Zie “Kosten” onderaan deze pagina voor meer informatie en (eventuele) extra bijkomende kosten.

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan voor deze fantastische herfstreis! Een avontuurlijke, volledige verzorgde familie vakantie in het zuiden van Finland. En griezel mee in Salo!

Zie voor meer informatie de pagina boekingsinformatie

Magnus Finland Travel staat voor je klaar! Neem contact op via de mail: info@magnusfinlandtravel of via whats-app: +31 6 12 68 50 34. Het is ook mogelijk om een videocall in te plannen!

Accommodatie

Waar je verblijft: 

Welkom bij het vakantiedorp Matilda Villas in het ijzerdorp Mathildedal in Zuid-Finland. Mathildedal is de afgelopen jaren een van de meest trendy vakantiebestemmingen in Finland geweest, en nu bieden de pas gerenoveerde Matilda Villas uitstekende cottages in het hart van Mathildedal.

Het vakantiedorp Matilda Villas bestaat uit in totaal 18 cottages, waarvan 16 voor maximaal 4 tot 6 personen. Daarnaast zijn er twee grotere cottages van elk voor 6-7 personen.

De accommodatie: 

Bij deze reis verblijf je in je eigen cottage geschikt voor 4 tot 6 personen.  Deze heeft een oppervlak van  83 m² met  2 slaapkamers. Verder beschikt deze over de standaarduitrusting zoals een wasmachine, terras, volledige keuken, douche en een barbecue. Daarnaast heeft elke cottage een eigen sauna en privé strand!

Bij de prijs zit het beddengoed en handdoeken inbegrepen.

Faciliteiten op het terrein: 

  • speeltuin voor de kinderen
  • restaurant
  • ontbijt service
  • verhuur van sport benodigdheden en fietsen

Directe omgeving

Op wandelafstand vindt je het Finse Nationaal Park Teijo waar je kan wandelen, een duik nemen in de zee, vissen in het Mathildedalmeer, een boottocht en een begeleide visexcursie maken in de Finse archipel.

Voor meer sportieve activiteiten kun je de 18-holes golfbaan Meri-Teijo vinden (slechts 5 km verderop), fietsen huren voor mountainbiken, 2 tennis- en padelbanen, minigolf, schaatsen en skiën, trailrunning en lange wandeltochten in het Nationaal Park.

Aanvraag tot offerte
Het aanvragen van een offerte op de website is geheel vrijblijvend!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Reisgegevens
2Persoonlijke gegevens
Geselecteerde waarde: 1
Kinderen 3-15 jaar
Kind 0-2 jaar
Huisdier mee op reis (hiervoor kan een toeslag gelden)