MENU
Voorlopige aanvraag via de website

Aanvraagformulier offerte

Op de informatiepagina over de reis kun je het formulier vinden voor een aanvraag tot een offerte. Het aanvragen van een offerte op de website is geheel vrijblijvend! De prijzen op de website zijn richtprijzen waarbij alle verplichte kosten en BTW zijn inbegrepen zijn. De totale reissom is afhankelijk van verschillende factoren zoals de gekozen vertrekdatum, accommodatie, vervoerstype en het aantal personen. Er wordt getracht de prijzen op de website zoveel mogelijk overeen te laten komen met de daadwerkelijke prijzen. Op basis van de gegevens die zijn ingevuld bij de aanvraag tot offerte zal er een persoonlijke offerte op maat worden samengesteld. Het streven is om binnen 48 uur een persoonlijke offerte toe te sturen naar het opgegeven e-mailadres.

Bevestiging

Na het invullen van de aanvraag tot offerte wordt er naar het opgegeven e-mailadres een bevestiging verzonden. Mocht je in de tussentijd geen interesse meer hebben in een persoonlijke offerte of een wijziging willen doorgeven, dan is het mogelijk om te reageren op deze betreffende mail of door een mail te sturen naar: offerte_aanvraag@magnusfinlandtravel.com (dit e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor informatie omtrent de aanvraag van een reis).

Aanvullende (persoonlijke) gegevens

Bij de aanvraag tot offerte op de website worden alleen de benodigde gegevens gevraagd om een voorlopige aanvraag samen te stellen. Om de exacte prijs te berekenen kan het nodig zijn dat er meerdere aanvullende (persoonlijke) gegevens worden opgevraagd. Hierover word je geïnformeerd via het opgegeven e-mailadres. Voor meer informatie zie ons privacy- en cookiebeleid.

Verantwoordelijkheid voor fysieke geschiktheid

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen fysiek in staat te zijn deel te nemen aan de genoemde activiteiten en de reis. Dit betreft bijvoorbeeld activiteiten zoals wildwater raften, sneeuwscooter rijden en ijszwemmen. Magnus Finland Travel is niet aansprakelijk voor enige schade of kosten die voortvloeien uit gezondheidsproblemen of fysieke beperkingen die de klant heeft en die deelname aan de reis en activiteiten belemmeren.

Beschikbaarheid

Magnus Finland Travel werkt zoveel mogelijk samen met (kleinschalige) lokale Finse partners. Er worden zoveel mogelijk inspanningen verricht om de beschikbaarheid op de website overeen te laten komen met de daadwerkelijke beschikbaarheid van de accommodaties. Echter, het kan voorkomen dat de opgegeven voorkeurdatum na de aanvraag tot een offerte niet meer beschikbaar is. In dat geval ontvang je geheel vrijblijvend een passend aanbod.

Acceptatie van de offerte

Naast de prijsopgave (offerte) ontvang je bij de mail ook:

– de algemene voorwaarden;

– een invulformulier voor NAW-gegevens;

– de (aan)betalingsgegevens voor de gekozen reis;

– een akkoordverklaring.

In de akkoordverklaring vragen we je de algemene voorwaarden te accepteren, te bevestigen dat je de NAW-gegevens naar waarheid hebt ingevuld en dat je de reis definitief wilt boeken. Deze offerte blijft 24 uur geldig. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de prijs op onze website zoveel mogelijk overeenkomt met de daadwerkelijke prijsopgave.

Belangrijk: Houd er rekening mee dat als je na deze periode besluit de offerte te accepteren, er mogelijk andere prijzen van toepassing zijn. We raden je aan tijdig te reageren om de prijs en beschikbaarheid te waarborgen.

Betaling

Bij het accepteren van de definitieve offerte wordt er een aanbetaling gevraagd van 30%. Dit bedrag dient binnen 5 dagen na boeking op de rekening van Magnus Finland Travel te zijn bijgeschreven. Het restantbedrag dient uiterlijk 6 weken voor vertrek te zijn voldaan. Indien je 6 weken voor vertrek boekt, vragen we je 100% van het bedrag te voldoen.

Bij niet tijdige betaling van de reissom heeft Magnus Finland Travel, na het versturen van een ingebrekestelling, het recht de pakketreisovereenkomst te ontbinden en de daarvoor geldende annuleringskosten in rekening te brengen. Dit geldt ook voor niet tijdige betaling van de aanbetaling.

Voor meer informatie zie de algemene voorwaarden.

Benodigde Documenten

Magnus Finland Travel zal de benodigde documenten zo snel mogelijk naar het bekende e-mailadres sturen; uiterlijk 5 dagen voor vertrek. Indien je deze papieren graag per post wilt ontvangen; neem dan contact op.

Ons doel is om het boekingsproces zo soepel en transparant mogelijk te laten verlopen, zodat je met plezier uitkijkt naar je komende reis. We willen ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd en voorbereid bent voor je reis naar Finland.