MENU

Camper reis door Finland, startpunt Helsinki

Ontdek Finland op jouw eigen manier met een camper! Van het bruisende stadsleven van Helsinki tot de uitgestrekte bossen in Lapland. De foto’s bepaal jij zelf. Lees snel verder!

Magnus Finland Travel deelt reizen in categorieën, en deze camperreis in onze categorie “Geen Buren!” is hierin het absolute hoogtepunt van vrijheid! Finland’s adembenemende natuur wacht om ontdekt te worden, zonder buren in zicht. En de hond mag mee!

Reisinformatie

 

Met deze reis heb je de mogelijkheid om te kamperen in de ongerepte natuur van Finland, een ervaring om nooit meer te vergeten! Terwijl je rondreist in een goed verzorgde camper van Touringcars, verzorgd door Magnus Finland Travel, bieden comfort en gemak zodat je volledig kunt genieten van je persoonlijke reis door het prachtige Finland!. De campers zijn in drie variaties beschikbaar: voor 2-personen, voor 4-personen en de grotere Family versie waar je comfortabel met 5 personen in kan verblijven.

Rijd door uitgestrekte bossen en langs glinsterende meren, weg van de bewoonde wereld. Hier is het jouw reis, jouw regels!


*Zie hier voor meer informatie


VertrekpuntAankomstpuntAfstand in kilometersAfstand in tijd uren (geschat)
UtrechtTravemünde haven5215,5
Helsinki havenOphaalpunt camper210,5

Voor meer informatie over het verhuur van de camper; zie hier.

Voor meer informatie over de overtocht met Finnlines; zie hier.

Voor meer informatie over het vliegen met Finnair; zie hier (volgt)


Zowel de vluchten als de ferry naar Helsinki vertrekken dagelijks het gehele jaar door. Voor deze reis gelden er dus geen specifieke vertrekdagen. Echter geldt er wel een minimale huurperiode van 8 nachten / 7 dagen (indien er gekozen voor de bootovertocht is dit een minimale reisduur van 11 dagen). De prijzen van deze reis zijn zeer afhankelijk van het aantal personen, ferry of vliegtuig, gekozen campertype, aantal dagen en de vertrekdatum. Vandaar dat er geen exacte prijzen op de website beschikbaar zijn. Zie onderstaand overzicht voor twee voorbeeldreizen:

Vertrek in november / 8 dagen, 7 nachten volwassene /
ferryovertocht
volwassene/
vliegreis
kind / ferry overtochtkind /
vliegreis
Small 2-personen€1039,-€1219,-€0,-€500,-
Medium 4 – personen  €1059,-€1239,-€0,-€500,-
Family 5- personen €1059,-€1239,-€0,-€500,-
De genoemde prijzen zijn per persoon. De prijzen per kind zijn berekend op 2 betalende volwassenen.
Vertrek in juli / 8 dagen, 7 nachten volwassene /
ferryovertocht
volwassene/
vliegreis
kind /ferry overtochtkind /
vliegreis
Small 2-personen€1629,-€1449,-€0,-€500,-
Medium 4 – personen  €1739,-€1559,-€0,-€500,-
Family 5- personen €1809,-€1629,-€0,-€500,-
De genoemde prijzen zijn per persoon. De prijzen per kind zijn berekend op 2 betalende volwassenen.

Bij 2 betalende volwassene in combinatie met een ferry overtocht reizen twee kinderen (tot 16 jaar) gratis mee!

Na de minimale huurperiode variëren de kosten per extra nacht van €80,- voor laagseizoen met een 2-persoons camper tot €250,- voor het hoogseizoen met een Family 5 camper.


Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan voor deze fantastische camper reis! Een avontuurlijke, familie vakantie , geheel naar eigen invulling. Een unieke kans om met deze reis punten van je bucket-list af te strepen! Tijdens je verblijf kun je kiezen uit verschillende type campers: Small medium of Family. Vermeld je voorkeur in het offerteformulier, of laat het veld leeg voor een voorstel dat het beste past bij je reisgezelschap.

Zie voor meer informatie de pagina boekingsinformatie

Magnus Finland Travel staat voor je klaar! Neem contact op via de mail: info@magnusfinlandtravel of via whats-app: +31 6 12 68 50 34. Het is ook mogelijk om een videocall in te plannen!

Accommodatie

Voor meer informatie inzake het huren van de camper zie hier 

Er zijn 3 type variaties in campers:

Small (2 personen)

Deze camper in de categorie ‘Small’ is de meest populaire keuze voor vakanties van twee personen. Het is de perfecte keuze voor een stel dat een privévakantie vol ervaringen plant. Met een compacte camper is het gemakkelijk om op smalle schilderachtige routes te rijden, evenals in stedelijke straten.

Het interieur van deze categorie is ontworpen voor twee personen. Deze categorie heeft slaapvoorzieningen voor twee aan de achterzijde van het voertuig en een ruime eethoek aan de voorzijde van het voertuig. Ook omvat deze categorie een ultramoderne badkamer en volledig uitgeruste kookfaciliteiten.

 

Medium ( 4 personen)

Deze categorie huurcampers is waarschijnlijk de meest veelzijdige. Het biedt een vijfsterren thuisbasis die je gemakkelijk naar de meest afgelegen locaties kunt meenemen. Het is de perfecte huurcamper om de kusten van de Noordelijke IJszee te verkennen, evenals om door de witgekalkte dorpjes in Zuid-Spanje te rijden. Deze categorie biedt plaats aan maximaal 4 personen en beschikt over uitstekende opslagfaciliteiten.

Middelgrote huurcampers zijn allemaal prachtige half-geïntegreerde modellen. Dankzij de grootte is deze categorie geschikt voor zowel stedelijke straten als landelijke schilderachtige routes.

 

Family (5 personen)

Familiecategorie huurcampers zijn speciaal ontworpen met kinderen in gedachten: het hele gezin kan genieten van extra eetruimte en kinderen zijn dol op het stapelbed aan de achterkant van de camper. Daarnaast is er een royaal voorbed/uitklapbed en een tweepersoonsbed dat in een handomdraai kan worden gemaakt van het zitgedeelte in het midden van de camper. Reizen in een huurcamper uit de Familiecategorie is leuk. De kinderen kunnen spelen in het zitgedeelte terwijl ze veilig zijn vastgemaakt met de driepuntsgordels en genieten van de verplichte snacks die vanuit de voorstoelen worden doorgegeven. Voertuigen uit deze categorie zijn half-geïntegreerd of hebben een alkooftype.

Let op!

Werkelijke camperhuurvoertuigen kunnen afwijken van foto’s en illustraties. Dit betekent dat voertuigdetails zoals bedafmetingen kunnen variëren. Touring Cars behoudt zich het recht voor specificaties te wijzigen en/of een soortgelijk of hoger klasse voertuig te leveren voor de geadverteerde prijs zonder voorafgaande kennisgeving.

Met deze reis heb je de mogelijkheid om te kamperen in de ongerepte natuur van Finland, een ervaring om nooit meer te vergeten!

Aanvraag tot offerte
Het aanvragen van een offerte op de website is geheel vrijblijvend!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1Reisgegevens
2Persoonlijke gegevens
Geselecteerde waarde: 1
Kinderen 3-15 jaar
Kind 0-2 jaar
Huisdier mee op reis (hiervoor kan een toeslag gelden)